Lianne Bosma-Jansen

Lianne Bosma-Jansen

Lianne Bosma is sinds september 2000 verbonden aan Fysiotherapie De Hunze. Zij is senior kinderfysiotherapeut. BIG geregistreerd en lid van KNGF-NVKF. Voorheen is ze werkzaam geweest in verschillende ziekenhuizen op de afdeling Kindergeneeskunde, de verstandelijk gehandicaptenzorg en binnen het speciaal onderwijs, alsmede in de eerstelijns praktijk.  Ze maakt deel uit van het samenwerkingsverband Eerstelijnskindertherapeuten Groningen (EKG).

Voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar met problemen in hun “beweegsysteem” zijn haar kernwoorden: gezamenlijk (kind, jongere met ouders/ verzorgers), laagdrempelig, vertrouwen, empathie en creatief. Signalering en kritisch op het eigen handelen behoren tot het domein van het kinderfysiotherapeutisch handelen.

De gezamenlijke visie  “Omdat iedereen vrij moet kunnen bewegen” geldt in mijn beleving bij uitstek voor kinderen en jongeren. Vrij bewegen in alle varianten, op een speelse (en sportieve) wijze naar beste kunnen, binnen de (te verwachten) mogelijkheden van het kind.

 

BIG nummer: 79034004504