Rechtstreeks toegankelijk

Fysiotherapie De Hunze is rechtstreeks toegankelijk, een verwijsbrief van uw huisarts is niet noodzakelijk.

Tarieven

Wij hebben contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars, waarbij we de behandelingen recht- streeks declareren. In de leeftijd tot 18 jaar worden de behandelingen uit de basisverzekering vergoed. Vanaf 18 jaar uit de aanvullende verzekering, bekijk de tarieven.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Fysiotherapie De Hunze hecht veel waarde aan uw privacy. Dit geldt voor u als cliënt en voor uw medische gegevens. Uw medische gegevens worden pas aan derden beschikbaar gesteld na uw schriftelijke toestemming. Eén en ander volgens de wet WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst). U heeft zelf altijd recht tot inzage in uw patiëntendossier.
Aan het eind van de behandeling en soms als dat tussentijds nodig is wordt een verslag aan de verwijzend arts gestuurd.

Klachtenregeling

Bent u niet tevreden over ons of over de behandeling? Meld u dat dan direct. We proberen dan met u een oplossing te vinden. Mocht dit niet lukken dan kunt u de klacht voorleggen aan het Centraal Bureau Fysiotherapie, Klachtencommissie: Tel. 033-4672900.

Voor iedereen

Fysiotherapie is er voor iedereen die een klacht heeft op het gebied van bewegen, houding en zintuigen. Bij de fysiotherapeut kunt u terecht voor de behandeling van deze klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. Door actief met u samen te werken zal Fysiotherapie De Hunze u een betere manier van bewegen geven.
Uw fysiotherapeuten zijn Anita Visker, Rebekka van der Laan, Lianne Bosma - Jansen, Richard van Drunen.

Fysiotherapie De Hunze kent diverse specialisaties, waaronder rugscholing, kinderfysiotherapie, Fitkids, actieve revalidatie, functionele training, bekkenbodem training/bekken instabiliteit en behandeling van chronische pijnklachten.

Behandelplan

Fysiotherapie De Hunze gelooft in een actieve houding van de cliënt. Dit draagt bij aan het succes van de behandelingen. Daarom werken wij samen met u aan het maken van een behandelplan. Daarbij leveren wij doelmatige en klantgerichte zorg in uw persoonlijke leef- en werkomgeving. Wat kunt u zelf doen om de pijn te verminderen? Welke oefeningen kunt u thuis doen om het herstel proces te bevorderen? Wat kunt u voor uw kind betekenen wanneer hij of zij klachten heeft? De behandelingen en de voorgeschreven oefeningen worden aangepast aan uw persoonlijke situatie en uw klachten zodat deze het meest effectief zijn.

Niet vergeten!

Uw zorgverzekeringpas, een eventuele verwijzing van huisarts of medisch specialist, indien in uw bezit. U kunt ook rechtstreeks naar ons toe komen. Ook dient u bij ieder bezoek een handdoek mee te nemen.

Privacy Policy

Lees de Privacy Policy waarin we informatie geven over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Fysiotherapie De Hunze - Groningen

Fysiotherapie De Hunze.

Samen helpen wij u weer in beweging.