Wanneer u klachten heeft als gevolg van hooikoorts gebruikt u wellicht vaak medicatie om de klachten te verminderen. Fysiotherapie de Hunze heeft voor u een andere oplossing om de klachten als gevolg van hooikoorts zonder medicatiegebruik te verminderen.

Wij maken gebruik van kinesiotape/medical taping om de klachten te verminderen. Door de tape op een aantal plaatsen aan te brengen kan er reflectoir, via het zenuwstelsel, een invloed worden uitgeoefend op de hulpademhalingsspieren en het longgebied.

Hooikoortsklachten verminderen met kinesiotape/medical taping Het meest ideaal is om de tape voor het hooikoortsseizoen aan te brengen. Wanneer u de klachten al heeft kan de tape ook worden aangebracht tijdens de klachten periode.

Na het aanbrengen kan de tape een aantal dagen tot een week gedragen worden. Een maal tapen kan voldoende zijn om de rest van het hooikoortsseizoen klachtenvrij te zijn. Wanneer de klachten aanhouden kan vaker tapen een optie zijn.

Heeft u hooikoortsklachten en wilt u de werking van kinesiotape/medical taping ervaren? Neem dan contact op met het Fysiotherapie de Hunze om een afspraak te maken met een gespecialiseerde fysiotherapeut die u deskundig kan adviseren en behandelen. Wij bieden u een gratis proefbehandeling aan om de werking van de tape analyseren.

Wilt u een gratis proefbehandeling? Maak dan hier een afspraak.

NB! Deze behandeling valt niet onder fysiotherapie en wordt niet vergoedt door uw zorgverzekeraar.

Fysiotherapie De Hunze - Groningen

Fysiotherapie De Hunze.

Samen helpen wij u weer in beweging.