Home Fysiotherapie de Hunze Groningen

Team Fysiotherapie de Hunze Groningen

Fit, Gezond en Leuk = Samen Bewegen!

Fit, Gezond en Leuk = Samen Bewegen.

Start juist nu voor de drukke decembermaand!

Fit, Gezond en Leuk = Samen Bewegen! in GroningenBen je rond de 18 jaar of ouder en heb je vanuit je kinderjaren al te maken met een langdurige ziekte, beperking, chronische aandoening en/of handicap? En je wilt toch gewoon bewegen, sporten omdat je je daar goed bij voelt, het gezond is en heel leuk en gezellig is om samen bezig te zijn. Dat kan binnen onze groepstherapie, vanuit Fysiotherapie De Hunze, in het Alfacollege Sport en Bewegen.
Zie voor inhoudelijke informatie: specialisaties Fitkids Groningen.

Vanwege je leeftijd ben je niet meer meeverzekerd bij je ouder(s), verzorger(s).
Het is goed om samen met hen te bepalen wat de beste zorgverzekering voor je is. Wij willen je hier graag bij helpen en hebben hier een kort overzicht van de te verwachten kosten voor je gemaakt.

Informatie kosten groepstherapie / Beweegprogramma (Fitkids) bij 18+
2016

1. Deelnemer/ster heeft een aanvullende verzekering afgesloten met daarin behandelingen Fysiotherapie. Deze zullen worden vergoedt door uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van het aantal vergoedde behandelingen kunnen daar nog kosten voor eigen rekening bijkomen.
2. Deelnemer/ster heeft geen aanvullende verzekering afgesloten. De eerste 20 x komen voor eigen rekening. Afhankelijk van de zorgverzekeraar bedragen de kosten rond de 300,- euro.
 
Vanaf de 21ste keer wordt het weer vergoed vanuit de basisverzekering. De ca. 300 euro is dus eenmalig.

NB Wanneer de eerste 20 keer in een kalenderjaar op zijn en er is een nieuw kalenderjaar begonnen dan worden de kosten( vanaf de 21ste keer) eerst uit het eigen risico betaald, alvorens ze uit de basisverzekering betaald worden
 
Het is mogelijk een abonnement te nemen bij het groepstherapie / beweegprogramma Fitkids.
Kosten: 179,98 voor 20 x. Bij iedere volgende 20 x dient dit bedrag wederom betaald te worden.

Zie voor informatie onze "links pagina" en/of anders de klantenservice van je eigen zorgverzekeraar.