Home Fysiotherapie de Hunze Groningen

Team Fysiotherapie de Hunze Groningen

Begin van de lente: een nieuw geluid?

Begin van de lente: een nieuw geluid?

Begin van de lente: een nieuw geluid?
Staat u ook al te trappelen om fijn naar buiten te gaan? Wij hebben de eerste (wiel)ren fietsers en hardlopers alweer gespot! Ook de wandelaars, een half uur per dag (wel stevig doorstappen ) kunnen weer genieten van het langer licht zijn.

Mocht je echter, bijvoorbeeld door omstandigheden, een tijdje niet veel hebben gedaan aan beweging, dan is enige voorzichtigheid geboden. Soms ga je namelijk te enthousiast van start en moet je dat, helaas, bekopen met blessures en/of extreme vermoeidheid. Voor een goed beweegadvies op maat voor alle leeftijden (inclusief kinderen en jeugd) kunt u bij ons terecht.

Omdat jonge - en oudere kinderen nog volop in ontwikkeling zijn vraagt dit om een andere aanpak dan fysiotherapie inclusief beweegadviezen voor volwassenen. Heeft uw kind problemen in het bewegend functioneren, een beperking, handicap of langdurige aandoening (al dan niet medisch verklaarbaar), dan staan de kinderfysiotherapeuten u en uw kind graag bij. Zij hebben specifieke kennis van de groei, ontwikkeling en kennis van kind( en jeugd) gerelateerde aandoeningen.

U kunt ons zonder verwijsbrief van de arts raadplegen. Uw zorgverzekeraar vergoedt de kosten van kinderen van 0 tot 18 jaar en geen eigen risico

Voor meer informatie: www.deFysiotherapeut.com